Oogstfeest / 5 jaar VELT Zeeuws-Vlaanderen !

 

 

 

Zaterdag 20 oktober was het tijd voor een feestje.

VELT Zeeuws-Vlaanderen bestaat 5 jaar !  En dat wilden we vieren bij Ans en Jan in Nieuw Namen.

Het weer was weer vanouds, prima dus. We konden buiten onze kraampjes en terras opzetten. Een 7-tal kraampjes stonden in een cirkel rond het terras. Met een gevarieerd aanbod: honing, brood, hapjes voor de hond, keramiek, draperieën, tincturen en een overvloed aan noten en kweeperen…. Er was koffie, thee en andere drankjes en natuurlijk de bekende zelfgemaakte taarten om van te snoepen. De hele middag was er veel belangstelling. Er ontstonden leuke contacten. Veel onbekende gezichten die kennis kwamen maken met Velt. Er was relaxte muziek van Bieke, Lucile, Bert en Rik.

Om ongeveer 18.00 u. gingen we met z’n 17-en aan één grote, lange tafel van de maaltijd genieten. Iedereen had z’n best gedaan om iets lekkers op tafel te zetten. En dat was zeker gelukt ! Een paar uur later ging iedereen met een volle buik van tafel.

 

Een zeer geslaagde dag. Bedankt aan iedereen die hieraan mee heeft gewerkt. Vooral Ans en Jan die zorgden dat we van een prachtige locatie konden genieten en een hele dag in touw zijn geweest.