Meelbestelling … en meer

Het heeft even geduurd, voordat jullie weer biologisch meel en vlokken konden bestellen. Er waren wat problemen met onze vorige leverancier en daarom zijn we op zoek gegaan naar een andere leverancier. Uit verschillende molens, webwinkels en groothandelaren zijn wij uiteindelijk terecht gekomen bij de Nieuwe Band.

Naast grootverpakking biologisch meel en vlokken, kunnen jullie nu ook biologische rijst, noten, zaden en pitten bestellen. Enkele granen worden geleverd met Demeter keurmerk (biologisch dynamisch) en we bieden nu ook glutenvrije producten aan.

Als grootverpakkingen voor jou te groot zijn dan kun je op het forum een bericht plaatsen, misschien wil iemand anders wel samen met jou inkopen.

Belangrijk om te weten is dat we bij de Nieuwe Band een minimaal bedrag moeten halen voordat ze leveren. Maar dat moet vast lukken. Dus bestellen maar …. Bestelbon Bio 2018

We gaan weer uit van 4 bestellingen per jaar, de besteldata staan op de bestelbon en onze leden ontvangen voor die tijd een herinneringsmail.

Voor dit kwartaal ontvangen wij je bestelbon en betaling uiterlijk zaterdag 17 maart: peterleguit@gmail.com

Betaling vooraf op: NL48 INGB0007299764 t.n.v. Velt Zeeuws-Vlaanderen.