Ondergronds gezwam door Marc Siepman

Op zaterdag 2 en zondag 3 december van 10.00u-16.00u komt Marc Siepman naar de kantine, Industrieweg 6 in Terneuzen, voor de tweedaagse cursus Ondergronds gezwam.

De cursus gaat over mycorrhizale schimmels en de symbiose met de wortels van planten. Een fascineren onderwerp gegeven door iemand met enorm veel kennis, die al meerdere boeken heeft vertaald over het bodemleven in schimmels.

Marc werkt al jaren niet meer voor geld, hij en zijn gezin leven van giften. Daarom willen wij de kosten aan de cursus laag houden, zodat jullie meer overhouden voor een vrijwillige bijdrage aan Marc.

De kosten voor de tweedaagse cursus bedragen voor Veltleden €25,- / voor niet-Veltleden €30,- per persoon, dit is bestemd voor de zaalhuur. Namens Velt Zeeuws-Vlaanderen bieden wij een kop koffie/thee aan.

De lunch is op basis van potluck, neem allemaal iets te eten mee, dit delen wij met alle deelnemers. Na afloop mag je Marc doneren wat je de cursus waard vond / wat je zelf kunt missen.
Meld je aan vóór 17 november 2023, mail naar peterleguit@gmail.com en maak het cursusgeld over op bankrekening NL48ING0007299764 van Welt Zeeuws-Vlaanderen o.v.v. "Ondergronds gezwam".

Marc zet zich in voor een planeet waarop we ons weer onderling afhankelijk voelen. Waarop alles en iedereen in vrijheid toegang heeft tot gezonde voeding, schoon water, schone lucht en beschutting.
Lees meer op zijn website: https://marcsiepman.nl